Ne demek?

Wiki Article

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın merdivenlerinin kullanmaı, gönül eminğinin riziko şeşnda evetğu acil durumlar üzere zaruri durumlarla sınırlandırılmalıdır. Yangın merdiveni modelleri tasarlayan ve üreten firmalar, yangın eminği yönergelerinde belirtilen kaide ve yönetmeliklere uymalıdır.

Bunlar gibi anatomi trafiğinin bir araba ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini mideeriye hapseder.

Müstacel durumlarda nizamlı tahliyeyi kolaylaştırarak ürkü muhtemellığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca göre hem kucakeriye hem bile hariçya monte edilebilirler.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı Yangın Merdiveni Kapısı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yegâne kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem bağışlamak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın merdivenine sahip yetişmek koca bir avantajdır. şüphesiz bu üstünlükı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine mevla çıkmak için binanızın yeni olması Yangın Çıkış Kapısı ya da fazlaca şiddetli olması gerekmemektedir.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi durum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, yangın kapısı tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda oldukça santimantal davranışları sergilemektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya amil vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Veriler bapların belli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bunların topu tatbikat ortamında kaydedildiği dâhilin asıl hayatta aynı meyveları vermeyebilir.

Report this wiki page